torstai 15. heinäkuuta 2010

Vuosisadan helle

Vuosisadan helle ei onneksi estä askartelemasta! Hiki virtaa kuitenkin, vaikkei tekisi mitään. Testasin sekä liimalakkaa että valokuvan siirtoa kankaalle ja puulle. Molemmat toimivat. Vanhoista kuluneista tarjottimista ei tosin tullut uusia, muttei se kai ollut tarkoituskaan.
Rippikuvani on sikäli ajankohtainen, että tulevana sunnuntaina on oman esikoiseni konfirmaatio.

Sekalainen kangaskasani alkaa pikkuhiljaa huveta, jee - eli se siirtyy seuraavaan kasaan erilaisina tuotteina. Täytynee taas mennä myyjäisiin. Tästä vanhasta housunlahkeesta tein säilytyspussin muovikasseille, eihän näin kaunista kirjontaa voi heittää pois, vaikka housut ovatkin muuten entiset.
Pääsin melkein ulkomaille, kun mieheni vei minut päiväretkelle Högsåraan, herttaiseen saareen Kemiönsaaren lounaispuolella. Suomen kesästä ei mielestäni kyllä kannatakaan lähteä minnekään. Högsårassa on aivan ihana kahvila Farmors café, jossa oli mm. hauskat tilausten jonotusnumerot. Huumoria oli muuten myös tämän päivän Fingerporissa paikallislehdessämmei: Löysimme Raamatun syntyvuoden ja -paikan - Vammalan Kirjapaino 1979!!
Jouluna 1994 sain appivanhemmilta kuviosahan, jonka otin jo eilenkäyttöön! (Muistan vuoden, koska odotin esikoista ja olin varma, että valtavassa paketissa on babysitteri!) Sillä oli kiva tehdä erilaisia kuvioita ja ideoida tuotteita. Voi vaan arvailla, onko kuvassa pääosassa vastamaalattu seinä vai uunituore taulu.
Huussin oveen naulasin ihan itse ukon ja akan, eikä ainakaan vielä varis ole niitä vienyt. En siihen  hätään (hah, mikä sanaleikki tuli ihan vahingossa) löytänyt pienempiä nauloja.
Luonto kaipaa vettä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti