torstai 12. elokuuta 2010

Karnaluksin korvike

Koska en (vielä) ole päässyt Tallinnan Karnaluksiin, 1200 neliön käsityöparatiisiin, tilasin laihaksi lohduksi Slöjd&Detaljerista puu- ja lasihelmiä. Korupaja pian vauhdissa.
 Eilen sisustin keittiötä merikorttiverhoilla, jotka tein Aune-mummini vaaanhasta pellavalakanasta. Kysyin lasten mielipidettä. Poikani vastasi: "Paremmat kuin vanhat, ei näy läpi." Että ihan sama onko kaisla- vai merikorttiprintti...
Sain saksittua suunnilleen kaikki purjeryijyn lenksut auki. Koululla sain rakentavaa palautetta ja nyt tiedän mitkä asiat teen toisin seuraavassa versiossa.
Ilmoittauduin ensi viikolla Turun AMK:ssa pidettävään taideseminaariin. Oikein odotan pientä tuulahdusta lähes akateemisesta maailmasta.
Rei´itettyjä pahvirullia olen aina välillä ihmetellyt kudontasalissa. Nyt olen saanut valaistusta asiaan. Tuollaisten rullien kanssa mennään teolliselle kutomakoneelle Hämeenlinnaan ja kone hoitaa (toivottavasti) loput.
Nämä pirteän väriset marjat ilahduttivat minua, kun menin haukkaamaan raikasta happea koulun pihalle. Tosin auton mittari näytti 27,5 joten ei kovin raikasta ollut.
 Mutta nyt Turkuun taiteiden yöhön!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti