lauantai 15. tammikuuta 2011

Viikonloppukevennys

Viikonloppukevennys muutenkin keveään blogiini. Jos joulusuklaat on jo syöty, mutta lisää tekisi mieli, maistuisivatko nämä Manssikkamäki -nimisestä blogista löytämäni suklaakengät? Blogissa on aivan upeita kuvia kakuista ja pipareista.
Taidemuseolla alkaa olla siistiä. Keramiikkatyöt on kuljetettu omistajilleen ja lähes kaikki grafiikkanäyttelyn työt ovat tulleet. Eilen seurasin asiantuntijoiden keskustelua tulevasta ripustuksesta. Ei ollut ihan helppoa ratkaista mikä työ sopii minkäkin työn seuraksi. Myös tila, vanha veturitalli asettaa omat haasteensa ripustukselle. Osa taiteilijoista tulee tekemään tai kokoamaan työnsä paikanpäälle, jälleen mielenkiintoista seurattavaa. Minua on tarvittu lähinnä roudarina. Olen myös maalannut kaksi mustaa irtoseinää valkoiseksi, joten seuraavassa näyttelyssä näkyy myös minun kädenjälkeni, tosin ilman signeerausta! Tämän kuvan löysin Tuula Lehtisen nettisivuilta, Ainon posliinikaappi. Ilmeisesti astioihin on siirretty valokuvia taiteilijan äidin elämästä. Ja jotain tämän sävyistä kuvaa taisi olla edellisessäkin postauksessani.
Ai niin, syksyllä yritin uutta aluevaltausta ja osallistuin Ilosaarirockin vuoden 2011 kuvailmeen luomiseen. Palkintokin olisi ollut 2000 € ja VIP-liput paikan päälle (Minäkö Joensuuhun festareille??). No, ihan en onnistunut haluttua fiilistä luomaan, mutta näytän nyt kuitenkin pienelle lukijakunnalleni kolme ehdotustani 40v täyttävälle tapahtumalle. (Seuraavaksi osallistun tähän kisaan: http://www.pirkka.fi/kilpailut/thekenka !!! Eikä tämänkään linkin otsikossa ole kuin yksi väärä kirjain ;-) http://www.newshoes2012.com/, äääh, ikäraja 16-35.)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti